Oppdatert 26.4.2023

Kjære leser og innsender!

Samfunnsmagasinet (sfm.no) er et helt fritt og parti-uavhengig nettmagasin. Vi er et av landets eldste og har vært kontinuerlig drift helt siden 1.1.1998. Samfunnsmagasinet er sterk tilhenger av presse, ytringsfrihet og ikke minst kildevern.

Vi driver med allmenn journalistikk, og publiserer også ytringer og meninger om ulike forhold som omfatter hele vårt samfunn. I noen tilfeller tar vi også inn utenriks-stoff. Dette har vi nå begrenset til å omfatte våre nordiske naboland samt EU og EØS land.

Samfunnsmagasient følger til enhver tid de etiske regler som står oppført i Pressens Vær varsom-plakat.

Innlegg, meninger, leserbrev, artikler o. lign. som vi velger å ta inn, behøver ikke å være i samsvar med vårt redaksjonelle syn. Vi forbeholder oss og retten til å korrigere (omskrive) innhold om det ansees nødvendig.

Sfm.no har intet ansvar for innhold på eksterne nettsteder som vi eller dere måtte ønske å lenke til.
Dersom en innsender ønsker å vise til et eksternt nettsted i ulike sammenheng, så ber vi vennligst om at slike linker plasseres på slutten av meldingen/brevet/artikkelen. Sfm.no avgjør likevel om slike linker tas med.

Feltet nedenfor kan benyttes til innsendelse i stedet for å bruke e-post. Større saker og saker med vedlegg, ber vi vennligst om blir sendt oss på e-post: [email protected]. Du kan skrive inntil 2000 tegn i feltet nedenfor. Vi gjør også oppmerksom på at alle, og helt uavhengig av om vår e-postadresse eller vårt kontaktskjema blir benyttet, så ber vi vennligst om at du oppgir korrekt navn og telefonnummer. Dette gjelder også den som ber om å få være anonym eller skrive pseudonymt.

OBS! Ikke skriv personlige og/eller sensitive opplysninger i dette kontaktskjemaet. Bruk da i stedet vår sikre e-post adresse [email protected].

Velkommen til oss.
Vennlig hilsen redaksjonen.

Contact Form Demo