Hold ultra liberalister langt borte fra makten

Askøy 19.8.2016
Av Jan Ove Fromreide
Illus.foto: Colourbox

Bortkastet stemme? Det er intet som heter en bortkastet stemme! De som kjenner meg vet at jeg står for følgende grunnpilarer i politikken:

– En langt strengere innvandringspolitikk, der målsettingen er å forby utøvende Islam.
– Et forsvar som gjør våre innbyggere trygge.
– Ut av EØS, Schengen, og asylinstituttet.
– Prioritere norske arbeidsplasser, og norsk matproduksjon.
– En verdig eldreomsorg til våre slitere som har bygget opp dette landet!

Jeg kunne gjort listen lengre, men dette er mine hovedprioriteringer.

Hva skal man så stemme? Etter sin egen overbevisning eller rent taktisk? Uansett det er ingen bortkastede stemmer. Det partiet du stemmer på får økonomisk stemmestøtte. Er det et lite parti, kan din stemme være nok til at partiet overlever. Jeg har enda ikke bestemt meg, men FrP har godt av konkurranse, da det norske folk bør holde ultra liberallistene i dette partiet langt borte fra makten!