Ringenes herre kjører Audi, og han kan tillate seg alt

Bergen 2.8.2016

Av Terje Haugom / Jan Hansen
Illus.foto: Audi.de/Reklane

Han er konge. Alle andre skal vike for ham. En konge har krav på respekt, og forlanger full underkastelse fra borgerne i hans rike. Han er ikke nådig mot opposisjonelle, og straffen er nærkontakt av 3. grad – med Ringenes herre.

Kongen ligger 50 cm bak deg, i 140 km/t. De 4 ringene i grillen på Audien blinker faretruende i solskinnet, og dersom du bare berører bremsepedalen, er katastrofen et uunngåelig faktum. For Ringenes herre kjører Audi, og han kan tillate seg alt. Regler er til for dem som kjører andre bilmerker, – ikke for ham som har 4 ringer i grillen. Han skal fram, han skal forbi, du er i veien for ham – skjønner du det?? Jeg driter i fartsgrenser og fotobokser!!

Kongen – eller Ringenes herre – er tydeligvis ikke klar over at Audi, Volkswagen og Skoda er samme bil, – bare skallet er forskjellig! Den selvutnevnte kongen bør tenke seg godt om, før han legger seg ut med andre bilister i andre bilmerker. Grise-kjøring, parkere på støtfangeren til bilen foran i høy fart, og troen på at Audi-førere kan tillate seg alt – på bekostning av andre – er bare et synlig bevis på at det sitter en sau bak rattet!

Audi-ringenes herre – altså sauen – har vitenskapsmenn forsket på. Hans uansvarlige kjøring, troen på at han er så mye bedre på veien enn andre, og at alle andre bare skal vike når han prøver å koble til foranliggende bil i høy fart, – skyldes mange årsaker. Den lave pannen kan han ikke hjelpe for. Mye tyder også på at Audi-ringenes herre har ereksjonsproblemer, og derav lite populær blant damene.

Videre viser det seg at hans forbrukslån har ført ham ut i bunnløs gjeld, og for å bevare det som er igjen av hans mikroskopiske stolthet, må han bare vise at han er konge på veien. Vi medtrafikanter – sammen med UP – ønsker Audi-ringenes herre en snarlig bedring! Det å vise sin lille stolthet slik, kan fort lede til vann & brød!