211 dager…..

Publisert 17.11.2021
Foto: Colourbox

Denne tiden tar det visst før virkningen av og etter andre dose med Pfizer-vaksinen ikke lengre har virkning sies det nå. Derfor anbefales det nå en tredje «booster-dose»… Man gikk jo ut og overbeviste folket om at etter andre dose med vaksine så skulle man være immun?? Den sannheten falt visst i fisk?? Ble dette en bitteliten fisketur med annen sort fisk i fangsten enn man planla?? Eller ble det bomtur, altså det man kaller «svart hav»?? Man fant så ut at virkningsstoffer gikk ut av kroppen etter disse 211 dagene?? Da virket ikke vaksinen slik man tenkte at den skulle??

Blir det så med denne som med influensavaksiner at man bør ta denne hvert år eller to ganger i året sånn for å være noenlunde sikker på at man ikke blir alvorlig syk?? Hva har så FHI å si nå da?? Har de nå sett at de blingset litt i optimismen da man så at vaksinen ble et faktum i så stor fart som det ble?? Hadde man gode nok holdepunkter å si det dem sa?? Helsepolitikk er vel heller ingen ekstremsport på linje med maraton eller hekkeløp, men noe man bør vurdere nøye før man konkluderer?? Men her kom konklusjonen vel fort i høyresvingen og når venstresvingen kom så kjørte man litt i grøfta??

Nå øker smitten ganske mye, og en god del av innlagte uansett hvor dem er hen så har dette ikke fått den virkningen som Erna trodde og sa… Ble hun lurt eller visste man ikke bedre??

Ellinor Nerbø.