Å brøle for klimaet

Publisert 24.9.2021
Illustrasjonsfoto: Colourbox

Hva får folk til å stille seg opp utenfor Stortinget, for å stå der og brøle, slik man så det på nyhetene den 27/8-21. At det går an å dumme seg så til d grader ut. Selv stortingspolitikere som folk har stemt inn dit, fikk man se stå der å «brøle ut i tomme lufta». For å si det slik da. Hva får voksne folk, godt voksne folk til og med, til å delta i slike arrangementer? Det finnes vel andre ting som man kan brøle mot enn å brøle for eller mot klimaet??

Blir klimaet mer «folkevennlig» om man brøler og hyler som en stukken gris til krampen tar en?? Det er nå sånn da at klimaet blir det dette blir, og enten man nå brøler og derav selv slipper ut mengder av CO2 som man er imot? Hva er best, å brøle ut all den CO2 man klarer, eller at en ku, en okse, en elg eller et reinsdyr, slipper ut en fjert i ny og ne, eller at de tar en rap. Kanskje en politiker eller to heller ikke tar en rap? Jeg tenker at selv en mus og et lemen gjør også det. Skal man ta et digert brøl for det også??

Makan til idioti man blir servert i tv-ruta. Er vel bare til å le av. Og slike individer vil inn i vår nasjonale forsamling av folkevalgte. Det sier litt om velgermassen spør man meg. Hvor skal dette ende til slutt?? Skal vi da gå 200 år tilbake i levesett både i arbeid, inntekter å tygge drøv? Da fødes vi med noen mager for lite, altså med noen konstruksjonsfeil, vi mangler da noen kroppsdeler. Altså! Vi er født uten drøvtyggerredskap. Hvem i MDG og deres likesinnede klarer å skape det mennesket, eller skal vi lære oss å krype på all fire som en firfirsle? Skal vi tvinges til å gå til steinaldernivået?

Ellinor Nerbø