Å rette baker for smed

Publisert 25.2.2019
Foto: Sfm.no arkiv

Her er FrP sitt sanne ansikt! ”Ekskludert blir den som ikke etterkommer våre ordrer”. Du blir tvunget til å skrive under på et taushetsløfte, og samtidig si fra deg retten som varsler, overfor partipampene.

Ledelsen i FrP gjør et fortvilet forsøk på å skjule alle tabbene vi er blitt vitne til. Sylvi Listhaug affæren. Kesvari’s reiseregninger, og hans trussel med våpen. Så kommer Njåstad som har lekket ett eller annet dokument til et kvinnelig medlem. Det uforståelige, i denne saken, er at det er mottageren av dokumentet som er blitt ekskludert, og ikke han som sendte dokumentet. Han la seg flat, og trakk seg fra alle tillitsverv, men ble ikke ekskludert.

Iraneren Mazyar Keshvari, Siv Jensens vara på tinget, er heller ikke ekskludert, Han sitter på tinget i dag. Og i det siste så verserer det rykter om en voldtekt, men her har vi ingen detaljer. Så alt tyder på at «munnbindet» alt er på plass. Er det da noe mer før vi stenger? Jo, det var snakk om en ved navn Ulf Leirsvein, som vist nok har tatt til orde for et trekantsex med en 14 års gutt og en 30 års gammel dame. Gutten var en FrP medlem og mindreårig.

Nå – skal det sies, og med rette, at det finnes «glasskår» i alle andre partier og. Hvordan alle disse skandalene passer inn i Karl Ivar Hagen sin påstand om at FrP er partiet for lov og rett. Er vel en påstand med visse modifikasjoner. Jeg lurer på hvordan søvnen til Helge Andre Njåstad er for tiden. Det må da slite på hans samvittighet at hun som mottok de sensitive dokumentene fra ham, ble ekskludert, mens han går fri. Jeg finner ikke noe ordspråk som er mer bedre dekkende enn: «Å rette baker for smed» Skam dere i FrP.

Per H Midtgaard