Stortingsglobalistene blakker nordmenn

Publisert 25.11.2022. Oppdatert 26.11.2022
Foto: Sfm.no

Som tidligere stortingsrepresentant for FrP i åtte år i periodene 1989-1993 og 1997-2001, har jeg erfaring og vet hva som kreves av hardt arbeid for å sette viktige saker for det norske folk på den rikspolitiske dagsorden. Som EØS- og Schengenmotstander vet jeg godt hva som skal til for å sette det norske folk og Norge først – i det meste som må gjøres politisk – for å få et tryggere og bedre Norge i fremtiden.

Godt folk! Jeg stemte selvsagt også som sittende stortingsrepresentant i mot EØS-avtalen den 16. oktober i 1992. Jeg har også alltid sagt nei til at islamister, kriminelle utlendinger, grunnløse asylsøkere og lykkejegere skal få opphold i Norge.

Særordningen som stortings-globalistene i de siste 10-årene har gitt flyktninger som kommer til Norge med hele 40 års opptjening i folketrygden fra første dag – er en stor politisk skandale som må få konsekvenser. EØS, ACER, Migrantavtalen og Schengen-avtalen må sies opp. Dette bare for å nevne noen viktige saker som snarest nå må tas opp på Stortinget i denne perioden 2021-2025. Om ikke så vil Demokratene være klar fra første dag etter stortingsvalget i 2025 – til å sette nordmenn og Norge først i poltikken på stortinget.

Og bare så det er sagt: Land og ayatollaer som hater Norge og norske verdier må ikke få en eneste krone i økonomisk støtte i bistand eller U-hjelp. Norske skattemilliarder må heller brukes på å bygge Norge, fjerne høye strømpriser, bompenger og redusere skatter og avgifter, samt å bruke mer penger på nordmenn som sliter i vårt eget land, og som het klart tenger en slant i brønnen – slik den økonomiske situasjonen nå er i kongerike Norge. Ja, jeg har også vært nestleder i Frp i perioden fra 1995 – 1999.

Hør litt på denne «gobiten» om du har tid: sven ingvars önske brunnen – YouTube

Vidar Kleppe
Bystyre – og fylkestingsrepresentant for Demokratene