Andres krig på norsk lekeplass

Publisert 3.9.2017

Av Wilfred Høsteland
Arkivfoto: Olav Martinussen

Vanviddet ved åpne grenser synes å bli verre og verre. Jeg håper Gro Harlem Brundtland og hennes regjeringspartnere evner å tenke tilbake på galskapen å melde Norge inn i Schengen-samarbeidet. Jeg sikter til et knivslagsmål på en lekeplass på Møhlenpris i Bergen i begynnelsen av august, hvor 4-5 syrere og andre nasjonaliteter røk sammen i nærvær av bl.a. lekende barn. 

Gjengen skal ha vært involvert i flere slagsmål tidligere, og der antydes at en del av det siste slagsmålet var en krangel om IS! Altså var der tilhengere av IS til stede. Følgelig har vi farlige elementer gående løs i vårt såkalte flerkulturelle samfunn – en benevnelse som er et resultat av en tidligere regjerings landsforræderi ved Schengen-innmeldelsen av Norge! Der skjer omtrent daglig drap i Norge – og det er ikke så vanskelig å følge med, ut fra nyhetssendingene og pressen, at det i hovedsaken er «personer med utenlandsk opprinnelse» som er involvert der også. Det er årtier siden at det ble rapportert fra politiet at over 80 % av volds- og vinningskriminaliteten i Norge utøves av innvandrere.

Den sittende regjeringen ønsker jo mer av dette i og med at de nekter å melde Norge ut av de forskjellige tvangstrøyene Schengen, OECD, EØS, etc. etc. De er i ferd med å gi bort landet til andre kulturer som vi innfødte etniske nordmenn blir bedt om å gi etter for! Høyres mål er som kjent EU-medlemsskap – noe vi forhåpentligvis ikke blir medlem av.

Valget står for døren. Vær våken for de partiene som er villige til å ta ansvar og som følgelig vil ha landet ut igjen av de nevnte tvangstrøyene. Slipp til Senterpartiet – gi det såpass stor oppslutning at de kommer i en maktposisjon. Jeg øyner faktisk ikke noe håp mer i noen andre av de etablerte partiene på Stortinget! FrP var troverdig i disse sakene inntil de ble marionetter for Høyre – dessverre!