AniCura entrer ny region i Norge

Publisert 22.4.2018
Foto: AniCura
Kilde: AniCura


AniCura, en av Europas ledende leverandører av førsteklasses veterinærmedisin for smådyr, trer inn i en ny region i Norge når Molde Dyreklinikk på Nord-Vestlandet blir med i AniCura.

AniCura entret Norge i 2012, da fem veterinærklinikker i Oslo-regionen ble innlemmet i selskapet. Siden da har 46 klinikker, fra Mandal i sør til Tromsø i Nord blitt med i AniCura-familien. Med innlemmingen av Molde Dyreklinikk i Møre og Romsdal i nordvest, ekspanderer AniCura til en ny region med sine veterinærtjenester.

– Møre og Romsdal er en ny og veldig interessant region for AniCura, med stadig større etterspørsel etter veterinærtjenester av høy kvalitet. Molde Dyreklinikk har et godt rykte blant regionens dyreeiere og er en velkjent klinikk blant henvisende veterinærer, sier Erik Hauge, daglige leder, AniCura Norge.

Molde Dyreklinikk ble grunnlagt i 1992 av veterinær Astri Nilsson. De flyttet til nye lokaler i 2002 og pusset opp i 2014. De 270 m2 inkluderer i dag tre undersøkelsesrom, operasjonsrom, røntgen, ultralyd, tannrom og laboratorium. Klinikken har åtte ansatte som sammen behandler 7600 pasienter hvert år, mange av disse henvist fra mindre klinikker i regionen. Molde Dyreklinikk er sertifisert av Den Norske Veterinærforening.

– Vi er spente på å bli en del av et så sterkt nettverk av veterinærer med verdier som er like våre. Sammen kan vi forbedre kvaliteten på behandlingen og tilby utviklingsmuligheter for våre ansatte, sier Monica Folland, ny daglig leder ved Molde Dyreklinikk. Molde Dyreklinikk ble en del av AniCura i Mars 2018.