AP ba om å få tape valget

Publisert 25.3.2018

Av Wilfred Høsteland
Foto: Wikimedia

Arbeiderpartiet har gjennom tidene hatt LO som sin sterkeste parhest. Det har nærmest vært som en slags siamesiske tvillinger AP/LO. Men som vi har sett de senere årene har Arbeiderpartiet blitt mer og mer lik Høyre. Vi begynner å se sterke konturer av nye parhester – AP/Høyre – og dritt i LO!   Støre & Co gjorde den kjempebrøleren like før siste valg at de bebudet skatteøkninger. Skulle ikke tro at de tenkte med hodene! Og Arbeiderpartiet tapte solid – som forventet. De ba jo egentlig om det.

Det jeg vil frem til er at Arbeiderpartiet nå sørger for at Høyre/FrP får flertall for å gi slipp på full myndighet over våre kraft-resurser – vårt arvesølv. LO går sterkt mot – og nærmere 90 AP-ordførere landet rundt går mot – det samme gjør nok titusener av tradisjonelle AP-velgere. Støre er blitt som Erna Solberg. De har begge lagt seg til diktatoriske og dermed udemokratiske tendenser – de går mot folkemeningen på mange områder – de valser over sine egne velgere. De har bare ett mål – å tilfredsstille EU og godta unionens mange totalt uhørte krav! 

Snart er det EU/EØS, Schengen og OECD m.fl. som styrer vårt land. Oslo og den norske regjering er bare noe proforma uten reell makt. Brussel er vår nye hovedstad – Høyre, FrP, Venstre og AP rygger oss finurlig inn i EU bakveien, i den naive troen at folk flest ikke oppdager det. Det vil bli en farlig undervurdering av velgerne!

Den eneste partilederen på Stortinget i dag som man kan føle man kan stole på og som man vet hvor man har, er Trygve Slagsvold Vedum og Senterpartiet. SP vokser raskt – noe som selvsagt har sin naturlige forklaring: Regjeringspartiene og AP svikter land og folk! De har mistet nasjonalfølelsen og ansvaret. Norges frihet og selvstendighet er på full fart mot oppløsning! Det må og skal de lide for ved neste valg!