Åpent brev til kunnskapsminister, Torbjørn Røe Isaksen!

Publisert 6.6.2017

Av Norvald Aasen
Illus.foto: Colourbox

Den 24. mai hørte jeg deg på radio si at norsk skole ikke var verdinøytral, mellom annet så nevnte du at skolen lærte barn og unge om ytringsfrihet. Ytringsfrihet for hvem, herr statsråd?

Det sitter mennesker rundt i landet som er bøtelagt med opp til kr. 10000.- for å ha brukt sin rett til å ytre seg. En krigsveteran på over 90 år ble bøtelagt for å ha uttalt til en muslimsk kvinne med hijab, at hijab bruker vi ikke i Norge. Han ble anmeldt i tråd med § 6 i den skammelige diskrimineringsloven som ble sammensmurt av Erna Solberg i Bondevik 2 regjeringen. Denne loven innfører det som er nytt i vestlig rettspraksis og som kalles omvendt bevisbyrde. Denne paragrafen er ment å ramme oss nordmenn! Om denne paragrafen ikke er stygg nok så les også § 4 der det heter at særbehandling i tråd med denne paragrafen ikke skal sees som diskriminering (av oss nordmenn min tilføyelse). Vi skal tole og teie! Lærer barna i din skole at ytringsfriheten er begrenset for landets egen befolkning, og straffes dersom landets egne ikke er underdanige nok og servile overfor de fremmede og nye herrefolk?

I Sandnes sitter en kvinnelig frisør som ble utsatt for et komplott av en muslimsk kvinne iført hijab, og der de som stod bak aksjonen viste at frisøren var kritisk til islamiseringen av vårt land. Frisøren gikk selvfølgelig i fellen og ble politianmeldt og ble bøtelagt, det endte videre i rettsak der frisøren ble dømt til bot, og latterliggjort av media og andre politisk korrekte elementer i samfunnet. Hun ble grovt mobbet og latterliggjort av revygruppen Løgnaslaget med Per Inge Torkelsen. Til ytringsfriheten i din skole hører også med at jeg skrev et innlegg i Stavanger Aftenblad som selvfølgelig ble sendt meg i retur! Vi har jo den dyrebare «ytringsfriheten» her i kongeriket.

Så dette med verdinøytral: Selvfølgelig er ikke norsk skole verdinøytral. Barn og unge skal jo helst studere og forstå Koranen, ikke det som tilhører vår 1000 årige kristne kulturarv! X-statsminister, Bondevik, stod en gang på talerstolen i en moske i Oslo og sa at » vi må be for kristne og muslimers felles verdier». Husmannsånden mot et mektig og erobrende islam, ser jeg! I skoler og barnehager skal helst ikke navnet Jesus nevnes heller ikke skal kristne sanger og salmer «forsøple» barn og unge sin oppvekst! Skolegudstjeneste i Jule tiden strides det om, og den saken lever på nåde inntil pol potterne på nytt sitter på statsrådkrakkene. Forskjellen er likevel ikke stor på dem og dere. I deres flokk sitter personer som er pol-pottere gode som noen, har jeg erfart.

Vedlegger et brev jeg sendte til en avisredaksjon etter at et av mine leserbrev kom i retur. Avisens navn er tatt bort da det egentlig passer på så godt som hele den norske presse og øvrige media. Det verste er at det også passer på hele den norsk offentlighet. Da politisk opposisjonelle gjennom 30 år har risikert liv og lemmer om de har forsøkt å dele sine meninger og budskap gjennom politiske møter og stands rundt om i landet. Et land som jeg krever er vårt! For at dette brevet ikke skal bli til en bok slutter jeg her, men håper at du har tid og lyst til å lese mine tanker og ord.