Åpent brev til Audun Lysbakken

Foto: Colourbox
Publisert 20.12.2021

Jeg ser du har hjulpet mange barn i denne krisa vi er i nå, men du glemmer av de eldre de som er syke og uføre i regnestykket ditt. Det er ikke akkurat slik at vi som er ufør nekter å jobbe, vi kan ikke på grunn av utredet sykdom er det slik da at vi skal slite sulte og tigge med søsken om hjelp for å kunne overleve???

For min del har jeg tre døtre og tre barnebarn som alle skal ha gaver til jul, jeg har måttet kaste inn håndkleet fordi jeg ikke har råd til noe av dette. På julaften blir det fiskeboller til middag her i huset selv om jeg ikke liker sauser. Jeg skal også hjelpe en hjemløs veteran som sliter enda mer enn det jeg gjør. Vi har nemlig ikke millionlønninger som jo dere har. Dere burde levd på 250 000 i året før skatt slik vi uføre må.

Som jeg har skrevet til Støre og Vedum, så tror jeg dere blir sparket ut av tinget snart for ganske mange murrer allerede over godene dere har forsynt dere av folkets penger. Ja dere har bedret livet litt for barn av uføre, vi fikk ikke slikt da jeg hadde små barn vi, kun barnevernet på nakken i stedet. Ja du var barne- og likestillingsminister da. Så skam på deg for det tullet du fikk i gang. Barn av veteraner blir tatt som takk for at mor eller far forsvarer landet, så du er ikke noen mindre skam du enn de to andre.

Dette brever blir lagt ut åpent så alle kan se.

Hilde Ottesen