Åpent brev til statsråd Vedum (SP)

Publisert 16.12.2021
Foto: Wikiemedia

Skam deg for at du ikke stiller opp for folket som betaler lønnen din, som betaler boligen din og ikke minst strømmen og maten din. Det gjelder nemlig ikke bare bøndene. Folk har kanskje råd til å kjøpe ribbe eller pinnekjøtt, men ikke råd å lage det til. Det er ikke rart dere synker på meningsmålingene.

Nå er jeg ikke noen fan av Erna Solberg men hun gav iallefall ut penger til syke og uføre da det var strømkrise i fjor… men dere viser dere langt dårligere. https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge/2021/12/03/195806930/store-vil-ikke-love-stromstotte-for-etter-nyttar?fbclid=IwAR2hf0GpHihEkymCMHko2VkAA-QuiB0g4M6k3NMqUgtGaPDBzZ35GV5F7Bw

Du er besettet på å støtte bøndene, men de fleste i Norge er ikke bønder og sliter som juling på grunn av strømmen. Tenk på de eldre som sitter under pleddene sine og fryser.De uføre som er avhengige av varme på grunn av sykdommene de aldri har bedt om å få. Dere burde alle vært kastet ut av tinget og latt den vanlige mann i gata ta over. Jeg tror det hadde vært langt billigere for skattebetalerne.

Det er på tide dere bruker hodet nå og tenker så det knaker. Pengene dere forvalter er nemlig ikke deres de er folkets og folket trenger dem nå for å kunne feire jul. For min del vurderer jeg nekte å betale skatt om pengene går til å dekke politikernes behov. Dere har ikke brukt for noe mer enn en pc så kan dere ha digitale møter. Og en ettroms hybel verdv 4000 kroner, resten kan dere betale selv. Folket er sinte nå på grunn av alt dere har bevilget dere selv. Og de fleste vil ikke godta det mer.

Kutt lønna, betal husleie og strøm og alle aviser, dere kan få ha kantina, men ikke doble feriepenger. Dere må betale alle reiser selv. Ellers er det ut av stortinget. Vi vil ikke ha politikere som kun tenker på seg selv. Dette blir ett åpent brev lagt ut på offentlige media.

Hilde Ottesen