Ingen atomkrig med Putin og Trump!

Oslo. Publisert 25.11.2016
Av Hans Bauge
Illus.foto: Colourbox

Jeg lurer hva folk tror at Trump egentlig er. Er han en busemann? Jeg tror ikke det er tilfelle. Det hevdes at han er klar til å starte den 3. verdenskrig. Man bør være klar over at den 3. verdenskrig raser allerede, i tillegg til den 2. kalde krigen som Obama og Stoltenberg startet. Med Clinton som president, ville vi ikke vite hva som hadde skjedd, annet enn at hun ville ha fortsatt der Obama slapp. Da kunne man risikere å få noe megatonn i hodet. Donald Trump derimot, vil ha samtaler med Putin, så jeg lurer på hvor denne krigen skal starte.

USA har også en grunnlov

Trump har klart sagt at han vil være alliert mot den eller de som vil kjempe mot verdens terrorisme og det har Russland mer eller mindre vært alene om lenge. Til og med Stoltenberg er spak. Han er nok redd jobben hans skal ryke. Med Trump blir det i vertfall ingen krig med atom våpen. Alt som er sagt om Trump, er kun propaganda av de som gjerne så en kvinne som ville være troende til å bevare den andre kalde krigen og prøve å straffe Russland, for ikke å lystre Clinton.

Jeg leser og at Elinor Nerbø vil starte en ensidig krig mot USA, for å straffe det amerikanske folk, for å ha stemt på Donald Trump. Hun skriver og at han muligens kan få Hillary Clinton bak fengselsmurene. Da skal jeg fortelle en annen ting. USA har også en Grunnlov, som så absolutt ikke gir presidenten så mye makt at han har noen mulighet til å få Clinton arrestert. Presidenten i USA har ikke påtalemyndighetenes makt.

Russisk immigrant

La USA selv få ta tak i politikken i sitt eget område. Jeg er i vertfall glad at ikke Vesteuropeere har noen stemmerett der borte. Litt lenger med Obama, og  deretter Clinton, kunne nok snart de Vesteuropeiske stater også prydet det amerikanske flagget. I så tilfelle ville jeg ha tatt siste steget for emigrering til Russland.