Bare så det er sagt!

Publisert 24.4.23023
Foto: Colourbox

Vi nordmenn har fått det inn med teskje at vi må kjøre elbil, sykle eller gå – for å redde klimaet på Jorden. Norge er – som en konsekvens av dette hysterisk pregede klimapanelet og ytre venstresiden – det land i verden som har flest batteribiler i forhold til folketallet. Det minner litt om bjellesauen som går foran, og alle de andre dilter etter, eller eventyret om Rottefangeren i Hameln.

Alt klimaoppstyret trenger et saftig skudd for baugen, for så å komme ned på jorden igjen. Gjentatte ganger har vi – som er interessert i hva som skjer i vitenskapens verden – hevdet at Jorden har vært gjennom varme og kalde perioder tidligere, både svært varme og svært kalde. Kullgruvene på Svalbard avslørte at tropisk regnskog en gang kledde de kalde øyene der, og isbreer har dekket hele Skandinavia. Så det som skjer nå, er faktisk naturens gang, og skyldes ikke at bil-bevisste nordmenn kjører diesel- og bensinbiler.

Forskning.no er et nettsted som slår fast at isen i polarstrøkene – og særlig Antarktis – har smeltet før. For veldig lenge siden. Og ikke bare én gang. Lenge før det var noe som het Paris, Klimapanelet eller MDG. Disse klima-bølgene strekker seg over mange tusen – enn si millioner – år. Varme og kulde bytter på å regjere planeten vår. Livet på Jorden kan ikke gjøre annet enn å innrette seg etter naturens gang!

Vi som tilhører og sympatiserer med den hurtig voksende Kleppe-lista, regner oss som oppegående og samfunnsorienterte personer, med stor interesse for norske kvinners og menns ve og vel, og vi kjemper bl.a. for at vi alle skal kunne bruke de biler vi har, uten å la oss villede av nikkerne i Paris, og følgerne deres på politisk venstreside.

Alle skal kunne bruke bilen sin med beste samvittighet, ut fra behov, ønsker, og økonomi. Og uten å måtte betale alle slags «klima-tilknyttede avgifter», som egentlig KUN går til kommune eller statskasse, og som må kunne anses som legalisert tyveri, akkurat som bompenger. Opphausingen av hvor ille det står til med Jordens klima beror på manglende innsikt og forståelse av Jordens klimatiske historie. Bare så det er sagt!

Vidar Kleppe og Terje Haugom, Kleppe-lista.