Barn dør på ministerens vakt

Publisert 4.5.2018
Av Ellinor Nerbø NBBO
Norsk Bistand for Barnevernsofre
Illus.foto: Colourbox

Det er også en del av overskriften i Dagbladet Nettutgaven den 3.5.2018. Statsråd Helleland mener at hun (også), skal snu hver en stein i denne saken som handler om denne «nye skandalen» i våre barnevernsinstitusjoner. Det skulle også Karita Bekkemellem i sin tid, men hva skjedde? Absolutt ingenting.

Kjære deg Linda Hofstad Helleland, Når skal du våkne opp fra tornerosesøvnen? Hvor mange e-poster og brev må du få før du leser dem? Da jeg i en tidligere artikkel i Samfunnsmagasinet sendte ut et åpent brev, så da ser alle som leser magasinet her at dette har du ikke sett, eller at du ikke ønsker å lese dette magasinet.

Altså!! Med det så godtar du at unge mennesker og slekt forøvrig tar sine liv med bakgrunn i norsk barnevern, og det som deres «elementer», utenom de selv – som de største klovnene i dette, ikke ønsker å se at dere fremprovoserer selvmord og det strider med straffelovens paragrafer, altså dere begår drap! Hvor finnes den paragrafen som tillater at dette skjer, Helleland?

Det er den til enhver tid sittende statsråd som har ansvaret og det må selv du erkjenne! Er det slik å forstå at barnevernsofre ikke er så nøye med da det går den helt gale veien? Det er tillatt å spørre, og den bør du snarest svare på i denne nettavisen!! Jeg sa at jeg skulle følge din gjerning og nå følger jeg opp det jeg sa!