Vidar Kleppe krevde at statsråd Ropstad måtte gå

Publisert 18.9.2021
Foto: Wikimedia (Mona Høvset – KrF)

Alle mennesker kan gjøre feil, men dette var ikke en forglemmelse eller en feil. Dette var en bevist handling der også løgn inngår får å slippe å betale skatt til fellesskapet. At ikke Ropstad selv trekker seg som medlem av regjeringen, vitner om dårlig dømmekraft og selvinnsikt. Slike statsråder kan Norge «rett og slett» ikke ha.

Derfor må nå politiet snarest starte opp en etterforskning av Ropstad. Videre må statsminister, Erna Solberg, vise politisk handlekraft ved at Ropstad, snarest må gå av som: Barne- og familieminister. Når det gjelder stillingen som partileder i KrF, så er det noe partiets organer og medlemmene må finne ut av.

Fra før har KrF-Ropstad gutteromssaken der han som en gift mann med kone og barn fremdeles hadde hjemmeadresse på gutterommet – når han i virkeligheten bodde med familien i Oslo.

Hadde stortingsvalget vært nå til mandag så tviler jeg på at KrF leder og statsråd, Kjell Ingolf Ropstad, hadde hadde fått velgernes tillit og blitt valgt som stortingsrepresentant fra Vest-Agder valgdistrikt. Nok er nok – her må det snarest ryddes opp! Ja, Ropstad må gå!

Vidar Kleppe
Demokratene

Redaksjonens merknad. I samme øyeblikk som vi publiserte dette innlegget fra Vidar Kleppe, så kom meldingen om at Ropstad trakk seg som leder for KrF og gikk av som statsråd for BLD. Overskriften i dette innlegget er derfor endret. Red.