Barnevernsbarn: – Er det du som er moren min?

Publisert 29.9.2023
Illustrasjonsfoto: Colourbox

Dette var siste spørsmålet en mor i indre Østfold fikk fra sin sønn under et siste foreldrebesøk. Etterpå opphørte alle besøk da svaret som sa «ja» kom frem i dagen.
Det virket nok som om barnet selv skjønte at denne «damen» som han hadde «kontakt med» var ens biologiske mor.

Hva feiler det norsk advokatstand, en stand som overhodet ikke ser at dette er en del av en fremprovosert offentlig terror, en ren terror som rammer både barna og foreldrene, og enten det er en mor og far, eller en alenemor sånt handler om. Man kan spørre om norsk advokatstand også teller tusenlapper her, eller om man tar sine klienter på alvor når det er barna dette handler om.

Når relativt store barn selv ser, og selv skjønner at de er gjenstand for handel med sitt eget individ i et stort spill hvor milliarder på landsplan, så er det nok ikke rart at selv at barna stusser over tilstanden. Ingen (uansett alder) er så tom i skallen at man ikke ser og skjønner hva som foregår. Når nå noen få av de som har sakene sine hos EMD og venter svar på hvor sin sak ligger i dette, og de heller ikke får svar fra sin advokat om tilstanden, blir man bare litt satt ut.

Hvor mange adopsjonssaker innen norsk barnevern er fortsatt ulovlige adopsjoner? Hva er hensikten med denne barnehandelen som foregår i stor stil? Jeg sier det så sterkt all den tid at slike ulovlige adopsjoner har vært avdekket med slue og kyniske medhjelpere, slike man kan tenke har store psykopatiske trekk? Er ikke dette gjenstand for store erstatninger både til barna dette handler om, men også deres foreldre, og enten det er aleneforeldre eller annet?

Statlig barnehandel må snarest stoppes!!

Ellinor Nerbø