Begrepet «radikal islam» tilslører virkeligheten

Askøy 28.7.2016

Av Jan-Ove Fromreide
Illus.foto: Colourbox

Å tillate muslimer å immigrere til Europa og Vesten vil ikke løse deres problemer. Det vil heller ikke hjelpe dem til å leve i fred.

Problemet er ikke landene de flykter fra, men deres mentalitet. De er fra barnsben hjernevasket med en ideologi av hat, intoleranse og vold, under dekke av at det er en religion. Er dette så vanskelig å forstå? Å tillate dem å strømme inn i landene våre vil ikke stoppe volden, det vil bare bringe volden til oss. Din by og ditt nabolag. Om de ikke prøver å drepe deg så vil de drepe hverandre. Det er deres evige skjebne og slik har det vært i 1400 år. Det er en frustrerende endeløs sirkel av vold og drap som aldri vil stoppe, uavhengig av geografi.

Problemet er Islam

Problemet er ikke mangel på vestlig toleranse. Problemet er ikke fanatisme hos noen få. Problemet er ikke mangel på demokrati. Problemet er ikke fattigdom. Problemet er islam. Muslimer dreper hverandre. Muslimer dreper Buddhister. Muslimer dreper Hinduer. Muslimer dreper Jøder. Muslimer dreper og dreper.

Vi leser nå daglig om islamsk ondskap hinsides enhver evne til å fatte og tro. De elsker å filme sitt barbari for å skremme andre til underkastelse. Offentlig halshugging, steining, henging, pisking, mord og lemlestelse av enhver art. Voldtekt, pedofili, slaveri, undertrykkelse og hat. Islam er ikke fredens religion. Den er ikke en religion i det hele tatt. Den er et politisk system av tyranni. Dens mål er å spre islam for å dominere hele verden.

Vi må våkne

Begrepet » radikal islam » tilslører virkeligheten. Selvfølgelig finnes muslimer som er bra folk. Men da er de ikke gode på grunn av islam. Men på tross av islam. Dette er et viktig poeng! Islam er i seg selv en ekstrem ideologi. Blasfemi: Muligens den eneste lovlige måte å drepe folk fra å fortelle sannheten. Bare islamske land opprettholder dødsstraff for blasfemi.

Et enkelt spørsmål: Nevn et islamsk land som er villig til å ta imot flere tusen kristne og ateister, og som ville behandlet dem på samme rettmessige måte som Europa behandler de muslimske lykkejegerne? Ikke engang deres rike arabiske brødre tar imot dem. Deres ledere er tydeligvis mye smartere enn våre. Så kjære nordmenn: Nå må vi våkne!