Bergen kommune bør settes under administrasjon!

Publisert 4.10.2017

Av Terje Haugom, samfunnsdebattant
Arkivfoto: Olav Martinussen

Diktaturets nærvær: I Nord-Korea har de Kim Jung-un. I Bergen har vi Bergen Bystyre, representert ved byråd Tryti (Ap). Bortsett fra våpenarsenalet, er det lite som skiller. Nord-koreanerne holder munn, og hilser sin velfødde statsleder – uten å protestere på noe. I Bergen holder bergenserne munn, og lar Byrådet straffe diesel-bilister i stedet for de som driver med vedfyring, de påtvinger oss en bybane til Fyllingsdalen og Åsane – som ingen vil ha – og ditto ubegripelig eiendomsskatt!

Men det siste stuntet fra diktatorene i Byrådet tar prisen! Ytterst i Blomsterdalen ligger en gård, drevet av bonde Erling Liland. Gården har fineste matjord på våre kanter av landet. Nå har Byrådet bestemt at Liland skal avstå 1000 dekar av sin fineste matjord til industrihaller, lagerhaller, og bilforretninger! Dette er totalt sykt overgrep fra et byråd som prøver å gå Kim Jung-un i næringen!

Hva sier Jordloven om dette? Jo, det kan man lese i klar tekst både på nettet og i tirsdagens BT! Dette er helt ulovlig, og er en forbrytelse som kvalifiserer til både omgående avskjed for hele «militær-juntaen» i Byrådet, bøter og fengsel! Slikt gjør bare ikke tenkende, ansvarsbevisste voksne politikere!

Dette innlegg sendes BT, men også til Stortingsgruppene, med særlig adresse til regjeringen! Nå er det på tide at Bergen settes under administrasjon fra Stortinget. Vi som bor her er kraftig forbanna på alle påfunn og bestemmelser Byrådet kommer opp med! Vår matjord er beskyttet av Jordloven, og jeg henstiller til Byrådets militante å lese den, før de tar seg en runde i lønnkammeret! La oss slå ring rundt Erling Liland og hans verdifulle matjord!