Bergensk byråd i drømmeland

Bergen. Publisert 18.4.2017

Av Terje Haugom, samfunnsdebattant
Foto: Wikipedia org.

Byråd Tryti – hun som står i bresjen for det verste bil-hat vi bergensere noen gang har opplevd – lirte av seg forleden at «bilismens tid er forbi»! Det Tryti også står i bresjen for, er de politikere som tror de kan skvise mer penger ut av folk enn de allerede har klart! På den ene siden har en skakkjørt kommune gjort seg avhengig av «bilismen» og eiendomsskatten for å få utført et minimum av tjenester. Men samtidig lover de høyere bompengetakster, 13 nye bomstasjoner, og bybane til Fyllingsdalen og Åsane! Et idiot-prosjekt ingen egentlig vil ha, så lenge staten ikke betaler 100 %!

El-bilene slipper å betale, men vi som kjører skikkelig bil, må blø! Og de som eier sine egne hjem! Dessverre er galgen borte, og heksene får derfor leve i fred (smiler). Når det blir så dyrt å bruke egen bil i denne byen, og kunne utføre sin jobb med varebil og lastebil, at man rett og slett er tvunget til å gi seg, – ja, da går kommunens økonomi til helvete! Er det det de vil? Vi tåler ikke mer over-formynderi nå!

Nå er vi mange som synes at Tryti & Co etter hvert må forstå at de skal være folkets tjenere, og ikke økonomiske diktatorer! Og vi kan love deg, Tryti, – bilismens tid er slett ikke over! Og kamp skal du få, i bøtter og spann! Når bergensere som driver med transport, og bruker sine vanlige diesel- og bensinbiler blir lei nok av disse høytsvevende prestisjeprosjektene som suger alt overskudd ut av oss, – DA vil byen merke det! NYE, vettuge politikere i 2019!

NEI til mer bybane, NEI til bompenger, NEI til eiendomsskatt (kommunal tvangs-husleie), JA til fleksible bussruter, og JA til bilen – i MANGE ÅR TIL!