Bil-hater partiet MDG

Publisert 30.8.2021
Foto: Jan Hansen sfm.no

Lan Marie Berg har gjort kampen mot bilen til egen religion. Flere fotobokser, lavere fartsgrenser, mer bompenger og vanvittige literpriser på drivstoff er religionens evangelium.. Bilen skal – dersom hun og de andre guruene i MDG får det som de vil – kun være tilgjengelig for diplomater og de rikeste blant oss. Vi andre skal nøye oss med sykkel og kollektiv transport!

Ved høstens valg blir det viktig for norske bilister å vise at en så hatefull «politikk» ikke fortjener en eneste stemme. Et politisk parti og politikerne der skal være folkets tjenere – ikke ensporede diktatorer. I det ligger at det ekte politiske partiet må ha program og troverdige målsettinger som dekker alle sektorer i samfunnet – og da til folkets beste. Det er en hån mot Fedrene på Eidsvoll å la representanter for bilhaterne få stå på Stortingets talerstol og utbasunere et så grenseløst hat mot det viktigste, tekniske hjelpemiddelet Norge har for at landet skal kunne fungere – nemlig bilen!

Uten bilen – uansett virkemåte – stopper Norge! Mht. oljen vår – som MDG også vil strupe helt – det er flere maskiner i samfunnet som trenger olje og smøring enn fossilbilen! Deriblant også elbiler har smørepunkter! Info til de tydelig uvitende!

Terje Haugom, Demokratene