Bileierne i Norge må våkne opp!

Bergen. Publisert 6.1.2017

Av Terje Haugom, politisk kommentator for Moderatene (MOD)
NAF-medlem.
Foto: JH Media

(Kilde: ABC Nyheter) «Veiledende priser hos Circle K (tidligere Statoil) fra 2. januar er 16,29 kroner per liter for bensin, mens dieselprisen settes opp til 15,25 kroner, det høyeste nivået noensinne, ifølge E24

Begeret er fullt! Bilhaterne og sykkel-menigheten på venstresiden har fått sine virtuelle drømmer oppfylt! Som om ikke bompenge-monsteret er skremmende nok i seg selv, så gjør de blå-blå – med tyt fra støtte-sutrerne – det som skulle til for at de ALDRI kommer i regjering mer!

Alle bileiere, alle innen transportnæringen, og alle som mener de har det mellom ørene som skal til for å tenke fornuftig: Dette skal vi ikke lenger finne oss i! Miljøhysteriet har tatt helt av, og i lille Norge skal vi på beste kommunistisk vis presses til å reise kollektivt, eller anskaffe Duracell-bil! De som kontrollerer strømforbruket i Norge, har allerede advart mot en total el-bilpark! Når alle skal lade, blir Norge omgående lagt i mørke!

At det aller meste av klimaendringene skyldes naturens egen gang, fornekter hysterikerne konsekvent, og på totalt misforstått grunnlag må vi bileiere blø og skvises! Dere som leser dette, og særlig dere med lastebiler, vogntog og mobilkraner: I Bergen markerte 400 stolte og frustrerte lastebilsjåfører sin misnøye og forbannelse over Byrådets planer for flere bompengestasjoner på hele Bergens-halvøyen, pluss dyrere takster – fordi Bybanen (som ingen av oss bilister bruker) skal bygges også til Fyllingsdalen, og senere til Åsane! Meget vellykket aksjon!

Når resten av livsgrunnlaget for å kunne eie og bruke bil i Norge blir enda vanskeligere, – for noen revet bort, – må det være lov å anbefale igangsetting av STORE protestaksjoner, som med all kraft og tydelighet viser «de folkevalgte» (!) på Løvebakken, at NÅ må drivstoffpriser og bompenger reduseres så det monner! Lykke til, alle dere som nå har fått mer enn nok! Saktekjøring, blokkering, folkemøter i Vandrehallen osv. Bruk fantasien! – OG stemmeretten! Det finnes alternativer til blå-blå og rød-grønn!