Ble regjeringen rundlurt?

Publisert 17.2.2020
Illustrasjonsfoto:

Er en ny tabbekrise i emning i Stortinget? Hele landets befolkning har krav på å vite sannheten om den angivelige livstruende gutten som kom fra Syria med sin IS-mor og søster! Mediene har på vegne av folket bedt om å få vite sannheten; – hva feiler det i tilfelle gutten?   Hvilken behandling får han? Dette er en høyst offentlig sak, og vi har et soleklart krav på å få vite sannheten. Så lenge Høyre/regjeringen krampaktig nekter å gi opplysninger, ville alle og enhver ane at der er ugler i mosen!

Det er ikke å snoke i guttens sykejournal å be om et kort svar: Hva er guttens livsfarlige sykdom? Det er «vi» som betaler for turen til Norge og sykehusoppholdet, og da har vi full rett til å stille visse krav – i dette tilfellet et enkelt og konkret spørsmål!

Den måten Regjeringen opptrer på overfor det norske folk, er udemokratisk og feigt, og gir all grunn til å mistenke at Regjeringen ble lurt av IS-kvinnen som i tilfelle har brukt gutten som pressmiddel for selv å få komme tilbake til Norge! Det er i tilfelle en svært alvorlig sak, og da er det klart at Solberg & Co har fått svært kalde føtter! Så la oss få sannheten i korte trekk: Hvilken sykdom har gutten? Svar utbedes!

Wilfred Høsteland