Bompenger ødelegger arbeidsplasser og privatøkonomien til folk flest

Publisert 20.5.2023
Foto: Privat

Det er et faktum at ti nye bomstasjoner i og rundt Kristiansand, medfører at privatøkonomien til folk blir dårligere – og at mange arbeidsplasser vil gå tapt – og at mange flere nye vil ende opp på NAV. Hvem av alle de som i dag trives sosialt og handler på eksempelvis: Sørlandssenteret vil fortsette i million tall reise dit – når det å handle i Sørlandsparken får store ekstra negative økonomiske konsekvenser gjennom nye bomstasjoner?

At det selverklærte næringspartiet Høyre i Agder og Kristiansand med fylkesordfører, Arne Thomassen og Mathias Bernander, som ordførerkandidat er med på dette «landeveisrøveriet» er skuffende og trist. Dette viser igjen at Høyre i Agder og Kristiansand «elsker» flere bomstasjoner og økte bompenger.

Slik som forøvrige ulike regjeringer utgått fra: Høyre, Frp, KrF og Venstre, samt AP og Senterpartiet regjeringen, nå med sine røde støttespillere SV og Rødt på slep – alltid gjør når de sitter i regjering – nemlig økte bompenger. For Kristiansand medfører dette minimum på hele 5,7 milliarder mer i bompenger. Nå er nok mer enn nok, sier alle i Kleppelista. Godt valg den 11.september!

Vidar Kleppe
Fylkestingsrepresentant for Kleppelista