Bompengeselskapene tar utbytte, og folk lar seg utnytte!

Publisert 23.10.2023
Foto: Sfm.no
Ytring/Mening

Nå har man i flere år sett at bompengeselskapene tar ut årlige utbytter av bompengene som folk betaler inn, og i den tro at penger går til veibygging. Så får man se i media at selskapene tar ut store utbytter av midlene som tas inn. Hva i h*** skal dette være godt for? Det er ikke dette man betaler bompenger for!

Et annet spørsmål som man også stiller, er hvor i huleste det blir av årsavgiften man også betaler, den som før het vei-avgift, og som var brukt til bygginger av veier i Norge? Hvor havner den i det store sluket? Er den også utbytte-vennlig?

Nå bygger man ikke en meter vei uten at bileiere skal betale bompenger så det holder. For de som bor langs kysten, så blir det nesten slik at man bør bruke båt fra A til B, dvs. dersom det er mulig alt etter hvor man da skal. Men snart så blir vel den tanken også betalingsverdig?

Snakk om hodeløse politikere! Ikke rart at man spør om Norge styres av idioter.

Ellinor Nerbø

Redaktørens merknad: I drivstoffprisene inngår det også avgifter som havner i det store sluket. Det er kanskje også helt på sin plass å spørre om Norge styres av mange svært så kyniske, hensynsløse og grådige mennesker med økonomisk vinning og/eller utbytter som hovedmål? Det er ikke alltid lett å vite før et valg. Etter et slikt kommer det ofte en del lik ut av skapene i etterkant  – på tvers av det politiske landskapet. Red.