De forhatte bompengene!

Publisert 30.9.2018
Foto: Sfm.no (Fra Trøndelag).

Man ser at å skifte statsråd ikke hjelper stort. Det som får folk til å sperre opp øynene er å skaffe seg et slikt klistermerke hvor det står med store røde bokstaver, NOK ER NOK med både «overtekst og undertekst» om hva man mener om dette med bompenger. I fjor vår så fikk jeg i Bergens Tidende se en reklame med dette formålet, og jeg hev meg på videre nettet for å finne firmaet som lagde disse merkene i mindre og større opplag for å klistre disse på bilene som disse måtte passe på.

Dagen etter kom de, og rett på bilen min ved første anledning etter mottakelsen var et faktum. Denne «plakaten» har til d.d. fått stå i fred, tenk det, av hvilken grunn? De som har sett denne har enten gitt lyd fra seg i form av et tut eller et blink med sine lys som en gest for at disse er der de er, mens andre har rettet tommelen opp! Altså så ser man i trafikken at noen har skjønt mitt poeng.

Selv tungtrafikken har merket seg den lille ovale på panseret  og gitt sin form for «begeistring» for mitt «tiltak» i å protestere mot bompengeinnkrevingen i form av et lite tut, selv om man er nødt til å betale denne når regningen kommer, men man får i det minste på denne måten si hva man mener om saken. Firmaet jeg fikk disse fra heter Interaktiv. De har sikker mer på lager for dem som ønsker å gjøre det samme som jeg har gjort.

Ellinor Nerbø