De radikale bilhaterne

Publisert 2.12.2022
Foto: Colourbox

Det hevdes at Høyre ønsker å øke bensinavgiftene. Konsekvensen blir at for alle dem som kjører diesel eller bensin, blir økonomien enda trangere. Og igjen er overtroen om hvor fæl våre «fossilbiler» er mot klimaet en levende tro hos bl.a.
Høyre, som støtter utfasingen av forbrenningsmotoren innen få år. Et hysteri iscenesatt av bilhatere fra venstre-radikale ekstremister, som med evne til å overtale har fått politiker-tilhørere over hele Europa.

Sannheten er at hverken Høyre eller de fleste andre ledende partier har fått med seg hvor nærmest utslippsfrie moderne diesel- og bensinmotorer faktisk er. I Paris ropte de «Ulv! Ulv!», og alle som var der ble skremt. Det betaler vi for nå, fordi såkalt vettuge politikere ikke har fulgt med i timen – dvs. utviklingen av nye bilmotorer.

Forbrenningsmotorer av vår tid er ikke syndebukker i det hele tatt! De fleste elbiler som produseres er beregnet på det norske markedet, pga. politikere som fulgte klima-guruene, og ga enorme avgiftslettelser til batteribil-entusiastene. Andre land i Europa gir nemlig ikke det. Og vi som sverger til våre pålitelige «fossilbiler» skal altså få mer å betale. Hørte jeg ordet «urettferdig»?

Den regjeringen vi har nå, har mistet styringen totalt, og lar «verdensmarkedet» bestemme de syke pumpeprisene nordmenn må betale for norsk-produsert drivstoff i oljelandet Norge. Det er på høy tid at vi får politikere på storting og i regjering som er i stand til å gi norske «fossil-bilister» en literpris som oser av norsk suverenitet og fornuft! De politikerne finnes. Det er kun snakk om å la dem få slippe til!

Terje Haugom, Demokratene.