Bare Demokratene som sier nei til bompenger?

Kristiansand. Publisert 26.2.2017

Foto: JH Media

Det er et triste faktum at alle stortingspartiene elsker bompenger, selv om de prøver å innbille velgerne noe helt annet. Et av de verste eksempelet på dette «dobbeltspillet» er regjeringspartiene Høyre og Fremskrittspartiet som vil fortsette med å flå bilistene med bompenger og rushtidsavgift for å del finansiere veibygging i Norge. Dette skjer utrolig nok mens milliardene ruller ut av Norge, til korrupte regimer som myrder og undertrykker sitt eget folk. 

Er det forresten noen av dere lesere som husker at stortingsrepresentant Svein Halleraker, fra Hordaland Høyre?  Det var han som måtte trekke seg som Høyres samferdselspolitiske talsmann etter at han og kona tok ut 3,5 millioner kroner i lønn og utbytte fra bompengeselskaper. Dette kom i tillegg til Halleraker sin gode lønn som stortingsrepresentant som tydelig ikke var nok for denne «bompengeglade» høyremannen fra Hordaland.
I media kan vi alle også til stadighet lese at Fremskrittspartiet sier at de er imot bompenger, men hva hjelper det bilistene når Fremskrittspartiets sin samferdselsminister daglig setter nye Norgesrekorder i bompenge og rushtidsavgift i sin iver etter bompenger fra norske bilister.
Folkens: Faktum er at det kun er parti som ikke vil dobbeltbeskatte bilistene med bompenger, og det er Demokratene. Vi vil nemlig benytte alle bilrelaterte avgifter til sammen 60 til 65 milliarder pr. år, til samferdselsformål gjennom en forskuddteringsordning. I tillegg til dette vil Demokratene selvsagt fjerne alle bomstasjoner og bygge veier i et tempo som nasjonen Norge kan bli stolt av uten bompenger.

Vidar Kleppe
Politisk nestleder for Demokratene i Norge