Den farlige miljøbevegelsen

Publisert 5.3.2018

Av Wilfred Høsteland
Illustrasjonsfoto: Colourbox

Disse bevegelsene finnes vel i flertall under flere navn – bl.a. Partiet de grønne (PDG). Dette er helt klart ikke politiske bevegelser, men destruktive grupperinger som utgangspunktet er basert på bilhat. De mangler perspektiver og konsekvens-beregninger, og henvender seg i første rekke til svake individer med dårlig vurderingsevne – mennesker uten evnen til å se realiteten og konsekvensene i øynene og som lar seg styre av snevre primitive argumenter.

Man ser hvordan disse menneskene nå er i ferd med å ødelegge Oslo sentrum – hvordan de klarer å få med seg både Arbeiderpartiet og Venstre. Oslo sentrum skal altså blokkeres for biltrafikk. Dette er den «beste» og mest effektive måten å drepe et bysamfunn på. Å tvinge folk over til sykler og apostlenes hester er jo helt på tryne – det er fullstendig latterlig og meningsløst. Bilene blir renere og renere for hvert år når det gjelder utslipp, og el-bilsalget øker jevnt. Der finnes ingen beviser på at diesel forurenser mer enn bensin. For noen år siden ble dieselbiler anbefalt. Nå har politikerne snudd tvert om. Det viser jo bare hvor forvirret og hjernevasket de egentlig er.

Når der fremsettes klare dokumentasjoner på at det er fyring som forurenser aller mest, så lukker disse miljøaktivistene øyne og ører, og lar klokelig nok være å kommentere det. Det er selvsagt spekulativt, fordi disse individene er bilhatere, og det er bilene til vil til livs for enhver pris. Bergen står for tur – vi ser hvordan våre lokale «grønne» kjemper og «argumenterer» for sin falske sak, og hvordan de får gehør blant Venstre og AP. Bergen har for lengst fått store problemer, – butikker gir opp, og folk vil ikke betale i dyre dommer for å handle i sentrum. Og dette blir verre i følge hva Byrådet allerede har bebudet med bl.a. enda flere bomstasjoner midt i sentrum. Bergen må være den første og eneste byen i verden som plasserer bomstasjoner i sentrum. Det hele er jo renspikket galskap!

La oss se Bergen og Oslo sentrum om 5-10 år – med tallrike butikker nedlagt – flere arbeidsløse og et dødt og forfallent sentrum – «takket» være en grønn tankegang fra helt grønne hoder! Våkne opp, politikere – og velgere! La oss redde byens sentrum fra forfall og død!