Den kampen vinner vi

Publisert 30.6.2021
Foto: Sfm.no

MDG vil først kvitte seg med diesel- og bensinbiler i byene. Så vil de ha elbilene ut. Byene skal bli for gående og syklende – hevder de! Men én ting skal vi som kjører diesel- og bensinbiler love dere: Slike utopiske tilstander skal dere aldri få gjennomført! Norge fortsetter å utvinne olje og gass i Nordsjøen, og vi fortsetter å kjøre våre biler – også i byene! Nye og brukte biler!

Første skritt i kampen videre er, å sørge for at MDG ikke får innpass på Stortinget. Det ordner folk med vettet i behold ved valget til høsten., – det vil si de som er over den lettpåvirkelige lavalder, altså de tenåringene som var overbegeistret for Lan Maries krigsdans på forrige valgvake for MDG. Neste skritt blir i 2023, da kommunevalgets velgere må sørge for, at katastrofer som MDG har satt i scene i Oslo og Bergen ikke må gjentas!

Med så rene, moderne forbrenningsmotorer som de senere generasjoner biler har, er det absolutt ingen fornuftig grunn til å stenge byer og bysoner for biltrafikk! I en by skal det alltid være plass til – og bruk for – mennesker som går, sykler, tar buss eller bane, bruker bil eller motorsykkel, rullestol og krykker! Slik er bylivet, og slik må det få være også! En liten gruppe med bilhat som eneste parole skal aldri få herse med de millioner av glade bilister i Norge! Forstår de ikke hva det vil si å kjempe mot vindmøller med hodet under armen, og armen i fatle? MDG – slaget er tapt!

Terje Haugom, samfunnsdebattant.