Den «religiøse» MDG m.fl. vekkelsen er ikke bra!

Publisert 20.9.2019
Foto: Wikipedia / Thomas Ekström

Nullvekst-målet er en idé skapt av et fåtall mennesker. Altså ikke noe som hele befolkningen har vedtatt og godkjent. Det må være lov å tale både MDG, V og «klima-panelet» midt imot. Ifølge vår demokratiske ytringsfrihet.

Det som er helt krystallklart er, at hverken MDG, V eller entusiastene i «klima-panelet» har fått med seg at teknologien mht. «fossil-biler» er i full blomst og utvikling. Særlig er det dieselmotorene som nå kommer som står for så å si null utslipp! Og når den teknologien er prøvd ut, målt og godkjent, er argumentet for å stoppe salget av nye diesel-biler i et visst årstall null verdt, og faller pga. sin egen tåpelighet.

Så venner av diesel-biler: Hold lampene tent! Vi vil glede oss over norsk olje, gass – og diesel i mange år enda! Uansett hva gallionsfigurene i MDG breker om! Det partiet må aldri gis makt til å herse med hva folk skal få kjøre med! Det blir reinspikka kommunisme av verste sort! Husk det ved valget om 2 år! Vil du eie din egen bil, og kjøre hvor og når det passer deg? Tenk!

Det er ikke bare dumt men farlig å gi folk med skylapper og null horisont for mye makt. MDG tror blindt på el-biler og bompenger som verdens frelse. Klima – uansett den naturhistoriske syklus – er partiets overordnede bibel. Og det at byer skal bli bilfri – mens all handel i byen dør ut, det at magre og sultne barn og deres fedre må grave ut kobolt med bare, hudløse hender fra afrikanske gruver, for at el-biler og mobiltelefoner skal få batteriene sine, det bryr de seg katten om. Kampen mot fossil-bilene er et resultat av en doktrine, og en solid, grønn hjernevask – intet mindre! Den «religiøse» MDG-vekkelsen m. fl. er ikke bra!

Terje Haugom