Denne NAV – skandalen vokser og vokser

Publisert 13.12.2019
Foto: Colourbox

Nå skal det ryddes og granskes i det vide å brede. Alle skuffer og skap skal tømmes. Ligger det flere mystiske brev i en eller annen dep – skuff, som ikke er åpnet mon tro? Når spørsmålet om å ta sin hatt å gå, reises, kommer ikke det på tale, nei nå skal det ryddes opp. Mor – NAV hadde heller ingen planer om å ta konsekvensene av denne skandalen. Nei, hun påsto at tilliten til henne som leder var på topp.

Alle som hun hadde vært i kontakt med, hadde full tillit til henne som leder. Men jeg forsto det slik at det var innad i NAV. Men hva med det norske folk, og ikke minst alle de snart tusende som har blitt skammelig behandlet. Hva sier de?? Har de like god tillit mon tro??. Jeg betviler det.

Så har vi en statsråd også, som begynner å bli litt frynsete i kanten. Hvor stor tillit har vi til henne da?. Er det greit for høyre at en av statsrådene deres, lar offentlige dokument forsvinner i skuffer og skap. Denne saken er vel i ferd med å sette et spørsmålstegn, ikke bare til statsråd Helleland, men i høyeste grad med regjeringen Solberg.

Per H. Midtgaard