Det bør finnes en grense for ytringsfrihet

Publisert 6.9.2019
Foto: Colourbox

Alle med medfødt normal intelligens vil være enige om at narkotika er noe svineri ingen bør rote seg borti. Og de som vet såpass, vil være enige om at å tale varmt for narkotika – eller legalisering av slikt – er stikk i mot all fornuft.

Cannabis / hasj / marihuana ødelegger viktige områder i hjernen, og i vår opplyste tid vet også de fleste at begynner et menneske med cannabis, er veien videre til hardere narkotika lett å finne. Vanedannende, sløvende, ødeleggende – totalt vekke fra alt som unge mennesker burde drive med! Den propaganda Unge Venstre driver med – for å få frigjort og legalisert cannabis – er ikke bare å skyte seg i foten, men like godt i hodet. Det burde minister Sanner forstå!

Ingen våken arbeidsgiver vil ansette et dop-hue. Bak et ratt er de potensielle mordere, og politiet vil ikke se slike kjøre bil. Et familieliv med dop er dømt til å bli en tragedie. Den propaganda Unge Venstre driver med, er nok inspirert fra forholdene i Nederland, der alt er lov. Slik syk propaganda er en form for «ytringsfrihet» som absolutt kan være svært skadelig, og derfor forbys ved lov.

Narkomane tok en gang et meget uheldig valg, og sa ja når de skulle sagt nei! Legalisering er en snarvei til å ødelegge flotte, norske ungdommer, ødelegge deres framtid som yrkesutøvere, sjåfører, og lykkelige foreldre. De blir en unødvendig belastning for samfunnet, selvforskyldt og lettlurt.

Et samlet Storting bør gi Unge Venstre en saftig reprimande, og vedta en lov mot bevisst å ødelegge andres framtid på en slik vederstyggelig måte! IQ-nivået i partiet Unge Venstre må ligge mistenkelig lavt!

Terje Haugom.