Det måtte bare komme for en dag

Publisert 2.9.2019
Foto: Colourbox

26 stk. klager til EMD som gjelder barn. Hva med de eldre også? Dette er «nyheten» som Dagbladet har hatt på nett. Man kan så spørre om norske foreldre som må ty til slike «virkemidler» er så mye mer dårlig som foreldre nå enn man var for seksti – sytti år siden? Jeg tror ikke det. Det er vel heller holdninger som har endret seg på «foreldrerollen» sett fra det offentliges side, hvor man ser at barn kan man tjene penger på, såfremt dette gjelder andres barn enn sine egne? Dette er nok et legitimt spørsmål å stille da man får oppleve å se at disse sakene som havner i EMD bare blir flere og flere??

Det er nesten slik at man kan vurdere å be folk om å ikke få barn, og som en direkte følge av det trange nåløyet man nå ser at man må passere før man i det hele tatt vurderer å få barn. Det betyr i klartekst at det da blir færre å ta seg av den såkalte «eldreomsorgen» som man nå mener kommer som en bombe om få år? Har man da i tankene at de eldre også skal klage sine klager til EMD? Man sier jo at de eldre er friskere enn noen gang, men stemmer det? For de fleste er det sikkert slik, men får man gehør for det man er som en eldre person? Det er en annen sak.

Altså her sidestilles barna og de eldre, bare vent å se. Her har svært mange «involverte» som offentlig ansatte og de man mener har «god nok» utdannelse enten det er lærere, leger eller andre man hjelper til med stillinger for i offentligheten, eller som privatpraktiserende man liker svært godt, så kan man bruke dette mennesket for det man ønsker det til, bare det følger penger med. Hjelper ikke om det er barna dette gjelder eller en «eldre person», her teller man milliarder uansett. Hørte og leste du den du Erna?? Din regjering har sviktet så det suser etter! Erna, du lyver etter noter!

Ellinor Nerbø