Dette er for drøyt!

Publisert 21.6.2019
Foto: Privat

Onsdag 19. juni viste Dagsrevyen (NRK1) hva bompengene våre går til. Administrasjonen i bomselskapene – som vist fra Bergen og Oslo – lever godt i «sjefs-regulativet». Ikke bare lederen, men også styremedlemmene, – alle med årslønn mellom 1 og 2 millioner.

De feirer julebord i luksus-utgave, med super-dyre underholdnings-innslag, sender «styret» med flyselskapet Emirates på kurs til Australia, osv. Lederne som ble intervjuet syntes man måtte kunne ha det såpass! Er det rart at tusener satte kaffen i halsen under denne reportasjen?

Landeveis-røveriet – bompengenes landsdekkende svøpe – går altså til slike formål, noe som bør sørge for at høstens valg 9/9 ender opp med nye by- og kommunestyrer bestående KUN av representanter fra FNB! Trym Aafløy i Bergen og hans kolleger rundt om i landet må høste svimlende noteringer, både på meningsmålinger og på valgresultatene!

Når bompengene våre går til å underholde luksus-bedrifter med et luksus-liv uten sidestykke, er det ikke annet å vente enn folkets sanne vrede, og derpå følgende masseflukt fra griske og ansvarsløse partier over til partiet FNB, som vil garantere punktum for bompengesystemet – og tilhørende totalt unødvendig luksus-administrasjon!

Terje Haugom