Dommedags-profetene!

Publisert 16.5.2018
Av Terje Haugom, samfunnsdebattant
Foto: Sfm.no

«Diesel-bilen er død om 7 år», «Om få år er UT å eie egen bil, – da skal man dele, leie, sykle, gå, eller reise kollektivt!» Slike syke utsagn fra «bil-ekspertene» er til å grine av! Bare tull og oppspinn! Vil folk kjøre dieselbil om 20-30 år, så må de få lov til det! Og det er bare i profetenes hjemland – Norge – at disse profetier blir satt på trykk i media!

I utlandet trykkes ikke slikt kvasi-sludder, men returneres til sender med redaktørens ønske om god bedring! Der kjøper og kjører de langt fleste dieselbil – også i framtiden!

Om en familie vil ha 2 eller 3 diesel- eller bensinbiler, blir det deres sak! Disse «bil-profetene» bør melde seg inn i Londons eksklusive klubb med 250 troende – klubbens navn «Den flate jord!»

Redaktørens merknad: At politikere ofte lyver så der renner av dem har det vel aldri hersket noen som helst tvil om. Husker Regjeringen sin oppfordring til folk i 2012 om å kjøpe dieselbiler. Men hva er resultatet i dag, og tross meget gode systemer i slike biler for å redusere utslipp. MDG (bilhaterne) går jo nesten av skaftet bare de hører navnet diesel eller bensinbil. Der i gården gjelder det partisykler, hest og kjerre med masse naturlig skit både i gater og på fortau. Men hva med palmeoljen som brukes i såkalt miljøvennlig drivstoff da? Det har også blitt hevdet at busser som drives med gass ikke forurenser? Red.