Ego-kjøret til Pensjonistforbundet

Publisert 8.4.2019
Foto: Colourbox

At Norsk Pensjonistforbund fortsatt ikke har avslørt Harald Olimb Norman sin skadelige og egoistiske virksomhet, der han har kun en tanke i hodet, nemlig å sikre pensjonene til de statsansatte og medlemmer i LO.

De tusende andre norske pensjonister gir han blaffen i, noe han så ettertrykkelig beviste for en del år tilbake, da Pensjonistpartiet i Oslo og Akershus, fattet et støtteskriv til pensjonistforbundets konferanse på Hotell Sundvollen. Der samtlige politiske partier var invitert unntatt Pensjonistpartiet.

Undertegnede ble valgt til å overlevere vårt støtte skriv, men ble regelrett kastet på dør av nettopp Harald Olimb Norman. To man i salen ble beordret til å føre personen rett på dør. UT – UT var brølet til den mannen som skulle være garantien for at pensjonistene, uavhengig av hvilke samfunnslag de måtte kommer fra.

Tiden må nå være overmoden til å få inn ledere i pensjonistforbundet som har alle landets pensjonister som arbeidsfelt. Her kan vi være enig i denne ubrukelige generalsekretær Norman ønske, at nå trengs det nye regler og ikke minst en helt ny generalsekretær. Nok er nok Harald Olimb Normann.

Per H. Midtgaard