Eiendomsskatt er det motsatte av å ta ansvar!

Publisert 28.11.2017

Av Jan-Ove Fromreide DIN
Foto: Wikimedia

Som kjent gjorde Arbeiderpartiet det svært godt ved kommunevalget og sitter nå i posisjon med ordfører Terje Mathisen i spissen. En av hovedgrunnene til at Arbeiderpartiet fikk så mange velgere, var at de lovet velgermassen høyt og hellig et klart NEI til innføring av eiendomsskatt i Askøy kommune. Den gang gikk jeg ut med god grunn og kalte Ordføreren en bløffmaker.

I AV 27.11 kan vi lese at Terje Angelshaug, leder i Askøy Arbeiderpartiet, forsvarer løftebruddet og uttaler; – Eiendomsskatt handler om å ta ansvar. Nei, Terje Angelshaug. Eiendomsskatt er det motsatte av å ta ansvar. Ap skyver regningen over på innbyggerne. Fremskrittspartiet har lovet at de i kommende stortingsperiode, skal forby kommunene å få lov å kreve inn denne usosiale eiendomsskatten. Her tror jeg Askøys innbyggere blir skuffet og pent må betale, i alle fall ut denne perioden med AP.

Det er trist at man vil skattlegge folk for å bo i egen bolig. Denne skatten er usosial og rammer mange som sliter med svak økonomi fra før, slik som minstepensjonister og småbarnsfamilier. Hvordan Arbeiderpartiet kan se disse menneskene i øynene, er for undertegnede en gåte. På vegne av Demokratene i Norge Askøy skal jeg love følgende. Denne usosiale skatten skal bort når vi kommer inn i kommunestyret. Hver dag frem til valget, skal vi minne velgerne på AP sin bløff.