Eks. BLD-statsråd fornekter seg ikke

Leserbrev
Publisert 25.5.2020
Foto: Sfm.no

Jeg ble ikke det spor forundret da jeg leste om Karita Bekkemellem sin nye posisjon i barnehandelsindustrien. Det får ikke hjelpe om hun er fra samme bostedskommune som jeg bor i.

Jeg husker spesielt fra tiden i politikken da jeg skulle stille til valg, hun for AP i mitt nærområde som hadde invitert denne Bekkemellem til partikjendis foran et stortingsvalg. Jeg selv stilte meg til disposisjon for det partiet jeg stilte for. Jeg røsket tak i damen og ville vite hvor mange Bilderbergere som både stortinget hadde og hvor mange AP hadde på sin liste til dette valget, herunder frimurere.

Jeg glemmer ikke de øynene hun satte i meg som ble helt kullsvarte og stikkende, som om hun hadde ønsket meg «død på flekken der og da». Noen som tror jeg bøyde meg av den grunn? Jeg ville ha svar på hvor langt hun var kommet i sin steinsnuing som hun hadde lovet i forbindelse med skandaler i norsk barnevern, noe hun nektet plent å svare på.

I etterkant av dette valget der hun fikk statsrådsposten som barnas minister, ble hun helt giret på barnevern og hvor godt de gjør det for barna i barnevernet. Noen som tror hun fikk svar så det holdt? Ikke engang Romsdals Budstikke, som lokal avis, turde å ta i mine uttalelser overfor dette elementet i politikken. Sannheten ble for stor, og med de dokumenter jeg satt på allerede den gangen som talte sitt tydelige språk, og hvor ikke ett eneste bevis for påstander kunne fremskaffes fra slike elementer som det barnevernet egentlig er. Bekkemellem ble stum, men heller ikke det nevnte avisen ett ord om. Da skjønte man samkvemmet mellom politikere og avisredaksjoner er sterke bånd!

Jeg er ikke det spor overrasket over at hun nå ser enda mer penger å tjene på menneskehandel og barnehandelsindustri, som «den nye oljenæringen» hun nå kan bli en del av! Steinsnuingen ble bare til støv! Slik er det å jobbe for et parti som har bidratt til denne barnehandelsindustrien, og som har økt verre enn mammon. Og med tanke på alle institusjoner og eiere som tar ut millioner fra hver institusjon i utbytte, og for ikke å snakke om fosterhjem som også tjener fett på dette «barn til salgs-prosjektet»! Karita Bekkemellem er ikke noe unntak!

Ellinor Nerbø