El-hysteriets pris

Publisert 12.8.2019
Foto: Sfm.no

El-bilistene roper etter flere ladestasjoner. Det er jo kjedelig å stå i timelang kø for å få strøm på batteriene, så man kan komme seg videre… Ikke rart salget av nye og brukte diesel-biler skyter fart! Og ladestasjoner er MEGET god butikk for kjedene som driver dem!

Så skal alle de gode diesel-fergene på Vestlandet skiftes ut med el-ferger! Og pendlerne er de store taperne. Til nå har det vært slik at fergene til tider går i skytteltrafikk for å få alle bilene og passasjerene fram til andre siden. Det blir det altså slutt på nå! For el-fergene trenger timer på lading, og antall avganger reduseres dramatisk!

Dette er konsekvensene av klima-hysteriet! Man har systemer og infra-struktur som fungerer perfekt, og så skal grønn, overdreven klima-politikk sende oss tilbake til middelalderen! La dieselfergene gå som de gjør, eller så får staten bygge broer der fergene går! Og – bruk hodet når du velger bil! Moderne dieselmotorer truer ikke lenger klima og miljø! Det gjør derimot klima-hysteriet!

Terje Haugom