Ellinor Nerbø: – Det går dårlig for Arbeiderpartiet

Publisert 5.10.2023
Pressefoto: Stortinget

Statsminister Støre ber velgerne vurdere ham. Hva skal man si til det? Sofa-partiet ble størst i dette valget. Hva ved neste stortingsvalg? Blir hjemmesitterne størst da også? Hva tenker da alle de «større» partiene om det? Ser de da at de som sitter hjemme og lar være å velge, ser at det ikke er noen å velge mellom all den tid at alt de farer med bare er tøv og vas?

Har Støre kunnskap nok til å se at dette nå blir bare verre og verre? Det samme gjelder også Høyre. Begge disse partiene og man kan vel også nå ta med SP i samme slengen all den tid at Vedum og kona til Støre har samme slektsforhold via Støres kone? Hvor dum tror man innenfor disse partiene at folket er? Ikke det spor rart at disse nå er som fallende stjerner fra nattehimmelen. Folk bryr seg katten i dem, selv om noen stemmer av «gammel vane».

Jeg stemmer i alle fall ikke på mennesker som tilsynelatende er for tøysekopper å regne. Altså, jeg tilhører hjemmesitterpartiet/sofakollektivet. Vi er lei løgn, bortforklaringer, til dels korrupsjon og vise versa! Pensjoner har nå blitt til fattigkassa, folk sliter, og dette er det de vil ha!! Hører vel kanskje litt for mye på WEF? Klaus Schwab er vel mentoren? Hjelpe meg, når skal folk våkne opp?

Ellinor Nerbø