Ellinor Nerbø: – Frekkheten lenge leve

Publisert 4.3.3024
Illustrasjonsfoto: Colourbox

I Bodø kommune eier en dame en hytte i et naturskjønt område. Det som imidlertid skjer i denne kommunen er at en annen dame også får krav om eiendomsskatt på den samme hytten hun ikke er eier av i det hele tatt! Stikk den dere.

Man kan se til nrk.no så ser man om saken. Jeg har kommentert til an.no om dette tilfellet, og sammenlignet dette her med om jeg skulle ha betalt eiendomsskatten til Kong Haralds sin hytte i Sikkilsdalen (Prinsehytten)? Da hadde jeg nok lurt på om apanasjen ble litt i minste laget? Dette for å si det litt ironisk. Lurer da på om nåværende kronprins også da ikke hadde trukket litt i munnviken om man oppdages slikt? Les hva NRK skriver og det hadde vært litt morsomt å sett faksimilen i dette innlegget innklippet.

Ja, hva skal man si om at en kommune ter seg så frekt som det der, selv om også andre «frekkheter» forekommer i fleng, noe jeg har sett med egne øyne! Altså om man har et aldri så lite «krypinn» så skal du flås og ikke bare du. Andre får også svi for det du eier eller at andre flås for det du eier og du vet det ikke andre eier. Eieren får kvittering for betalt eiendomsskatten når man får den månedlige bankutskriften om hva man har betalt, men vet ikke at andre kan ha betalt også for det du eier. Sånn kan det gå. Frekkheten lenge leve ser det ut til, denne gangen i Bodø!

Ellinor Nerbø

Link til saken: https://www.nrk.no/nordland/kirsten-betalte-eiendomsskatt-pa-hytta-til-fremmed-kvinne-i-seks-ar-1.16777094