Ellinor Nerbø: – Har statsminister Støre våknet?

Publisert 17.10.2023
Pressefoto.
Ytring (innsenders mening)!

Endelig kom myggen fram fra skjulestedet. Nå kaller også statsminister Jonas Gahr-Støre Hamas for en terrororganisasjon. Han var lunken et par døgn denne gangen før han krøp til korset og sa det som alle ventet på. Han som tidligere har vist seg å være en Hamas-venn. Jeg spekulerer enda på hvorfor han var det, eller fremdeles er det, men gav etter på grunn av politisk press?

Det ligger en video ute på nett hvor Støre sliter med å forklare seg omkring nettopp Hamas. Disse Hamas-folka er jo også muslimsk og har noen helt spesielle holdninger og fremtreden. Israel har jo dem rundt seg på alle kanter, og er det da rart at de føler seg presset? Men når det er sagt. så er det da noen som også ser at ikke alt er helt så rent der i gården heller.

Denne gangen som i flere andre anledninger, så er det jo Hamas som er det store trollet i dette. Palestinere er jo også islamister, og det er også Libanesere. Hva annet kan en vente fra den kanten, og da med tanke på hva som skjer i vår umiddelbare nærhet i Sverige for tiden? Jeg ser jo at palestinere heller ikke er så hellige som de later til å tro, tvert imot. Dette lover ikke godt!

Ellinor Nerbø