Fra Ellinors penn med bl.a fokus på barnevern

Molde. Publisert 20.2.2017

Av Ellinor Nerbø
Foto: Colurbox

Hvor langt i fornedringen skal barnevernet gå?

Nå når det er bevist at barnevernet IQ-tester babyer, eller andre små barn, så må man vel spørre hva blir det neste? IQ-testing i mors liv like etter unnfangelsen? Hva sa jeg om en utstrakt bruk av angrepiller? Kanskje dette skulle blitt obligatorisk? Når man som «motvekt» også leser i norske aviser at barnevernsfolk «trues», hvor noe av trusselen er «vel kraftig» men likevel, så ser jeg et snev av en følelse hos noen som gir noen tanker om hvorfor utslaget ble det dette ble.

Ikke til unnskyldning for den som fremla dette, men barnevernet MÅ snarest se hva de steller i stand som fremkaller at slike utbrudd fremkommer. Det er barnevernets eget handlingsmønster som har skylden. Selv barnevernet er ikke som Ole Brumm, de vokser ikke inn i himmelen selv om det noen ganger kan se ut til at det er det de tror.. Etter dette oppslaget fra TV2 om denne baby-iq-testingen så viser dette hvor langt norsk barnevern er i stand til å gå for å sikre seg barnet. Men de glemmer at barnets oppvekst er totalt ødelagt for all fremtid etterpå, og kan selv ut fra denne testen ikke «være i stand til» å bli forelder. Hva blir egentlig det neste man får høre og se? Min anbefaling er at om man lar være å bli foreldre eller stifte egen familie. Hvem skal de da bryne seg på da?

Sverige: ”Vad har han rökt?”

Å høre på Trump nå er som å høre på en som MÅ ha vondt innvendig i hodet og hører stemmer som ikke finnes. Ikke rart at Svenskefolket nå stiller noen spørsmål ved om dette er rett mann på rett plass. Riktignok så skal han likevel ha terningkast 4 hva omhandler å kaste ut ulovlige innvandrere og kriminelle innvandrere, men han snakker også pent innpakket at det ikke er bare de han vil nekte opphold i USA.

Retorikken og kroppsspråket sier nok mer enn bare de ordene han bruker, og det gir en viss fordomsfrykt fra Trump. Han har nå bare styrt dette i en måned, og hvem vet hva som videre vil komme? Ett øyeblikk sier han en ting for to minutter etterpå så kommer det motsatte ramlende ut. Hva skal da virke troverdig?

Dette skaper en verdensomspennende uro som man i mange land nå føler en viss usikkerhet i hva han mener med. OG når han etter bare EN måned antyder å ha startet neste valgkamp får han klarer å vise til styringsevne etter ett helt år, da kan man vel trygt si at vi har fått en meget ustabil president i USA. Har jeg noe rett her eller hva mener leserne?

Barn ble ”slått i bakken av den hellige ånd”

Filmsnutten som ble vist på TV2 hvor barn skal ha «blitt slått i bakken av den hellige ånd» viste med tydelighet at det var «helbrederen» som regelrett dyttet barna på en slik måte at de datt bakover. Dette skal kalles for kristenhet?? Hjelpe meg, jeg trodde at kristendommen hadde kommet lengre enn som så.

Hva man tror på får nå så være, men man trenger ikke vise dette i store forsamlinger under påvirkning på en måte som skal virke troverdig men som lett lar seg avsløre som reneste sludder. Så kan vi se på Hanvold i Visjon Norge som driver på med ren svindel av kristne hvor mennesker har blitt sånn «do raka blakk» som det ble sagt i Flåklypa Grand Prix. Altså mennesker har blitt «svindlet» for mange tusen.  Kanskje har man det aller best de som lever som folk flest.