Fra Ellionors sylskarpe penn!

Molde. Publisert 23.5.2017

Av Ellinor Nerbø
Foto: Colourbox

Søppelbyen Oslo

Kommuneledelsen i store og mindre byer bør ta seg en gåtur for å se hva som forsøples i din egen kommune. Når TV2 fremsetter beviser for hvordan det ser ut i eksempelvis Oslo, så kan man vel trygt si at Oslo er blitt en søppel-by. En måte å få byen noe renere på er å få arbeidsløse innvandrere til å ta et tak for å få en renere by mot en godtgjørelse for jobben. For det andre såp kan de som bruker byen ha et eget søppelnett eller pose for å bruke eller ta sitt eget søppel med seg hjem til egen søppelkasse eller søppeldunk. rart at rotter trives i et slikt miljø?? Kanskje en jobb for MDG, som er så «miljøvennlige??

Du løy Erna Solberg

I din tale på frihetsdagen 8.mai sa du mot slutten at vi i Norge lever som vi vil. GJØR vi det Erna?? Det finnes mennesker i Norge som IKKE får leve slik de vil, innse det først som sist. Jeg lurer på hvilket individ som skrev denne talen for deg på en dag som denne. satt hun ved din side, om det var en hun?? Eller var de den som satt på andre siden av deg?? I alle fall så trakk jeg på smilebåndet da denne løgnen kom fra din munn for åpent kamera. Har du «glemt» alle de som ikke har den fulle «friheten» du ville henvise til? Jeg tenker på alle de barnevernsofrene som også denne regjeringen med deg i spissen har ansvaret for! Tror du ar alle de i denne dag har noe å takke for?? DET TROR IKKE JEG! Hva med dagen som kommer om bare TI dager?? ER den en bedre dag?? Slettes ikke!

Fire måneder med roret

Etter snaut fire måneder ved roret så har Trump sparket like mange medarbeidere som den tiden i måneder han har vert president. Det betyr i snitt at han vil komme til å sparke svært mange før første periode er over?? Han vil da bli den presidenten i Amerikansk historie som har sparket flest medarbeidere. Altså «You,re hired , You,re fired».  Det betyr at så snart noen sier ham imot så sparkes de etter noter fremover om samme trenden holder seg?? Om noen setter ett strek for hver som sparkes, så vil man se når hans periode som president er over, sitte med ganske mange strek på blokken. Når man hører ham snakke så er det svært mye som sies flere ganger tett opp under hverandre hele tiden, som om han skal poengtere hva han sa?? Kjedelig person det der…. Humor har han slettes ikke..

Skattelette på 90 kroner!

Det var da fælt så stor skattelette en med minste minstepensjon får i skattelette. Ett tusen for året utgjør denne summen for min del, hva med andre som kan ha en enda mindre pensjon enn den jeg har? Skal tro om SIV hadde klart seg med dette?? Hva med Erna?? Man må nesten le av alt skrytet for oss pensjonister når noen blir tildelt smuler i budsjettet?? Hva med arbeidsgivere når man snakker om at eldre bør stå lengre i arbeid når de er de første til å jage de ut arbeidsdøra?? Hva tenker så Kristin Skogen Lund? HUN kan ta sitt første etternavn med seg på skogstur, å sette seg på nærmeste stubbe å tenke gjennom hva hun til tider sier!! Skamvettet kjenner ingen grenser!