En helt sanseløs og grovt uansvarlig avkriminalisering

Publisert 13.4.2021
Illustrasjonsfoto: Colourbox

AP går nå inn for å avkriminalisere narkotika. Et virkelig fantastisk valgløfte! Dette er på sett og vis like hårreisende som MDGs bilhat og ønske om diktatur over folk som foretrekker fossilbil og bedre veier! AP vil altså gå til valg på ødelagte hjerner, avslag på jobbsøknad pga. knark, ødelagte familier, bakmenn og langere som jubler, osv.

SPs leder Trygve Slagsvold Vedum har aldeles rett, når han kaller Aps valgløfte høl i hue! Mens Vedums velgere er fornuftige norske borgere med beina godt plantet på norsk jord, ligger det an til at Aps velgere vil bestå – foruten folk som stemmer AP etter gammel, bevisstløs vane – av lykkelige knarkere som nå kan nyte sine joints lovlig, mens de raller arbeidersanger i flerstemt skrål! Hasj/marihuana/cannabis er inngangsbilletten til et helvete ingen egentlig vil oppleve, men som – dessverre – den første joint er inngangen til.

Det ledelsen i AP må være klar over er, at fornuftige, tenkende norske velgere uten tvil vil vende partiet ryggen. Og i tillegg vil de samme norske, tenkende borgere stille Aps partiledelse juridisk og økonomisk ansvarlig for de skader disse rusavhengige i framtiden påfører andre mennesker. Med dette tankeløse valgløftet sørger AP for å sette spikeren i eget kistelokk!

Terje Haugom, samfunnsdebattant.