En hensynsløs politikk!

Publisert 9.6.2018
Av Terje Larssen DEM
Foto: Colourbox / Innfelt Terje Larssen

Årets trygdeoppgjør er nok et svik der landets pensjonister taper kjøpekraft for fjerde året på rad. Frp stemte imot pensjonsforliket da det ble inngått i 2011, og det manglet ikke på fagre valgkampløfter til landets pensjonister – men når det kommer til stykket viser partiet liten vilje til å stå på pensjonistenes side.

Finansminister Siv Jensen sørget for at pensjonen til norske pensjonister har krympet med flere tusen kroner hvert år! Etter at partiet gikk til sengs med Venstre, har bare situasjonen forverret seg for landets pensjonister som har blitt en fast salderingspost i Siv Jensens budsjetter. Her går hensynet til å tilfredsstille Grande & Co. foran fagre valgløfter. Venstres vanvittige kulturprosjekter skal nå finansieres. Det hele er bare trist at dem som bygde landet nå må stå med luen i hånden mens masseinnvandringen fortsetter.

Får vi i Demokratene gjennomført vår politikk, så vil pensjonistene aldri få redusert kjøpekraft når arbeidstakere får mer å rutte med. De blå/grønne fører en politikk som øker forskjellene mellom folk. Det har vi sett flere eksempler på de siste årene. Økte barnehagepriser, økte egenandeler i helsetjenesten og økte avgifter. Denne gangen er det pensjonistene som må betale for de blå/grønnes forskjellspolitikk. Nå skjønner vi alle at det bare var tomme ord, dessverre er alternativet ikke noe særlig bedre. En rød/grønn regjering med Hareide hengende på slep, er en politisk tanke som bør skremme vannet av de fleste. Det er derimot viktig at du tror på forandring!

I 2019 står du ovenfor et viktig valg. Du kan stemme på de samme gamle politikerne som aldri hører på folket, dem som ødelegger ditt land – eller du kan stemme på et alternativ til politikerne, et alternativ for Norge. Når et korrupt etablissement forteller deg at det ikke nytter – da er det opp til deg å vise at de tar feil! Demokratene er ikke bare et politisk parti – vi er en gryende bevegelse for dem som vil ta et oppgjør med en hensynsløs politikk ovenfor befolkningen. September 2019 har du et valg! Nå begynner reisen for å ta tilbake vårt land!