En pille for ditt og en pille for datt

Publisert 15.11.2023
Foto: Colourbox

Nå lanseres det piller for å stoppe aldring. I tillegg snakker man om en pille som man kan ta i stedet for å røre på kroppen, altså ikke trene. Når får vi da en pille for å bli to hundre år? Altså, alle vet at det er umulig, men det er da ikke måte på hva man skal finne for å ikke bli «gammel» utenpå eller «inni», men det får da være måte på.

De som har anledning til å røre på seg er jo egentlig (nesten) alle, for det finnes jo et eller annet «apparat som generer til trening» men så koster dette flesk om man kjøper disse selv. Det er for noen helt utenkelig å skaffe seg, og da trenger disse et sted å stå, hvem har plass til sånt? Da har noen som tror de har et klokt hode at her finner man opp en pille som løser saken. Genialt? Tja, jeg vet ikke, men hva tror leserne?

Jeg tviler på virkningen av slike piller. Hvorfor ikke finne opp en pille som hjelper mot vanlige helse-irritasjoner? Da har man gjort noe som er fornuftig. Og her er det mye å tenke på! Bruk fornuften nå, dere som sitter å spekulerer ut ditto for noe som kan virke som u-oppnåelig.

Ellinor Nerbø