En unaturlig forherligelse

Publisert 6.9.2020
Illustrasjonsfoto: Colourbox

Både Bergensavisen og Bergens Tidende liker åpenbart å lage større reportasjer/intervjuer med homofile «par». Slikt er tilsynelatende blitt godt stoff i stadig økende grad. Mens leserbrev-spaltene og debatt-spaltene i økende grad avviser innlegg grunnet såkalt plassmangel, er der aldri plassmangel når homsestoff skal presenteres.

Noe av det triste ved dette er at der er krefter i samfunnet – inklusive en del foreldre (ekte foreldre!) som endatil innprenter og forklarer sine håpefulle at homofili er helt okay – til og med naturlig. En slik løgn serveres altså til deres egne barn. Og by-the-way om barn, så er det forstemmende å observere at slike «par» har adoptert barn. Slike barn vil ganske sikkert etter hvert føle seg både brydd og forvirret ved å vokse opp og oppdras av enten to «fedre» eller to «mødre». Dette er jo selvsagt ikke verken fedre eller mødre. Det er derimot en slags misbruk av barn.

Der har faktisk vært omtalt barn som litt senere i livet har fått alvorlige psykiske lidelser av en slik oppvekst. Det som også er uhyggelig er at en del politikere støtter en slik sørgelig utvikling, og ønsker endatil enda mer «frigjøring». Enda mer forfalskning og løgn overfor slike barn er vel heller de rette ordene. Dette er også et tema som norske medier sensurerer – de nekter å ta inn kritiske meninger og holdninger, og fyrer slik opp under mer unaturlighet og forfalskning overfor barna. Til og med i skolene skal der ha vært antydet positiv omtale mht. Homofili.

Flere og flere uttaler i forskjellige situasjoner at det ikke er tider for å ha barn som skal vokse opp i et samfunn som blir verre og verre på alle måter – både politisk og moralsk. Og hva må en del av barna tenke når de ser disse mer eller mindre halvpornografiske opptogene/paradene som homofile arrangerer hvert år? De fleste av barna, vil jeg tro, innser at her er det noe spinna galt – noe som langt i fra har med et naturlig liv å gjøre! Jeg vet at jeg har mange med meg når jeg ønsker tilbake det lovverket som fantes på området før 1970-årene!

Wilfred Høsteland